Menu
Winkelwagen

Teamkleding

Teamkleding

Teamkleding bij Triple Volley

Ben je op zoek naar nieuwe wedstrijdkleding en/of trainingspakken voor je volleybalvereniging? Dan ben je bij Triple Volley aan het juiste adres!

We leveren kwalitatief hoogwaardige tenues & trainingspakken van o.a. Panzeri en Erima.


Panzeri

  • Fraaie Italiaanse designs
  • 10 jaar na-leverbaar
  • Productie in Italië
  • Compleet eigen ontwerp mogelijk
  • Bedrukking middels sublimatie, hierdoor zeer slijtvast
  • Shirts gaan probleemloos vele jaren mee
  • Van volleyballers voor volleyballers
  • Individuele aanpassingen per shirt mogelijk

Slimme volleybalclubs kiezen voor nieuwe tenues van Panzeri.
Panzeri levert fraaie Italiaanse wedstrijdkleding en trainingspakken van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd in Italië zelf. Dus geen goedkope namaak uit Oost-Europa of Azië.

De kleur van de shirts inclusief spelersnummers en alle sponsor- en clublogo's worden middels sublimatie in de stof geperst en hierdoor blijft het shirt mooi van kleur. De logo's zitten ín de stof in plaats van óp de stof en kunnen dus niet breken, buigen of loslaten. Ook blijft door sublimatie het vochtregulerende vermogen van het materiaal onverminderd.
Gegarandeerd een mooi tenue voor jouw vereniging voor de komende jaren!

Onderstaand vind je een overzicht van enkele Panzeri shirts en shorts, maar voor het complete aanbod en de configurator, ga je naar: www.panzeri.nl (takken van sport).

Hier kun je je complete tenue ontwerpen, inclusief nummers en logo’s.


Erima

Naast Panzeri leveren we ook tenues van Erima. Kijk op Erima.eu/nl voor de verschillende shirt, shorts & trainingspakken.
Ook kan je de volledige Erima-catalogus hier bekijken/downloaden:

Mocht je een keuze gemaakt hebben dan kan bij ons een offerte aanvragen middels het contactformulier.


Panzeri Amsterdam (C)
Levertijd: 4 weken
Herenshirt, recht model zonder mouwen in een kleurencombinatie van 2 kleuren, ideaal te gebruiken als wedstrijdshirt. Je hebt de keuze uit maar liefst 27 kleuren en dus zijn er wel 729 kleurencombinaties mogelijk!Mogelijkheden genoeg om het perfecte shirt te ontwerpen voor je club. Op dit shirt wor..
€44,70
Excl. BTW:€36,94
Panzeri Amsterdam (D)
Levertijd: 4 weken
Herenshort, ideaal te gebruiken als wedstrijdbroekje. Verkrijgbaar in maar liefst 23 kleuren. Op deze short kunnen nummers en logo's digitaal in de stof geprint worden. Hierdoor ziet de short er professioneel uit en blijft ook de printing lang goed. UNIEK: Customize je eigen wedstrijdtenue! H..
€38,00
Excl. BTW:€31,41
Panzeri Amsterdam (K)
Levertijd: 4 weken
Herenshirt, getailleerd model met korte mouwen in een kleurencombinatie van 2 kleuren, ideaal te gebruiken als wedstrijdshirt. Je hebt de keuze uit maar liefst 27 kleuren en dus zijn er wel 729 kleurencombinaties mogelijk!Mogelijkheden genoeg om het perfecte shirt te ontwerpen voor je club. Op dit ..
€53,10
Excl. BTW:€43,88
Panzeri Amsterdam (M)
Levertijd: 4 weken
Shirt, recht model met korte mouwen in een kleurencombinatie van 2 kleuren, ideaal te gebruiken als wedstrijdshirt. Je hebt de keuze uit maar liefst 27 kleuren en dus zijn er wel 729 kleurencombinaties mogelijk!Mogelijkheden genoeg om het perfecte shirt te ontwerpen voor je club. Op dit shirt worde..
€55,10
Excl. BTW:€45,54
Panzeri Sydney (C) Panzeri Sydney (C)
Levertijd: 4 weken
Mouwloos herenshirt, ideaal te gebruiken als wedstrijdshirt. Verkrijgbaar in maar liefst 27 kleuren. Op dit shirt worden de nummers, namen en logo's digitaal in de stof geprint. Hierdoor ziet het shirt er professioneel uit en blijft ook de printing lang goed. Materiaal: Jack Coolmax / 82% Polyes..
€45,00
Excl. BTW:€37,19
Panzeri Sydney (D) Panzeri Sydney (D)
Levertijd: 4 weken
Herenshort, ideaal te gebruiken als wedstrijdshort. Verkrijgbaar in maar liefst 27 kleuren. Op dit short worden de nummers, namen en logo's digitaal in de stof geprint. Hierdoor ziet het short er professioneel uit en blijft ook de printing lang goed. Materiaal: Jack Coolmax / 82% Polyester en 18..
€33,20
Excl. BTW:€27,44
Panzeri Sydney (K) Panzeri Sydney (K)
Levertijd: 4 weken
Getailleerd herenshirt met korte mouwen, ideaal te gebruiken als wedstrijdshirt. Verkrijgbaar in maar liefst 27 kleuren. Op dit shirt worden de nummers, namen en logo's digitaal in de stof geprint. Hierdoor ziet het shirt er professioneel uit en blijft ook de printing lang goed. Materiaal: Jack ..
€48,00
Excl. BTW:€39,67
Panzeri Sydney (M) Panzeri Sydney (M)
Levertijd: 4 weken
Herenshirt met korte mouwen, ideaal te gebruiken als wedstrijdshirt. Verkrijgbaar in maar liefst 27 kleuren. Op dit shirt worden de nummers, namen en logo's digitaal in de stof geprint. Hierdoor ziet het shirt er professioneel uit en blijft ook de printing lang goed. Materiaal: Jack Coolmax / 82..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Panzeri Finland (C)
Levertijd: 4 weken
Herenshirt, recht model zonder mouwen in een kleurencombinatie van 3 kleuren, ideaal te gebruiken als wedstrijdshirt. Je hebt de keuze uit maar liefst 27 kleuren en dus zijn er wel 19683 kleurencombinaties mogelijk!Mogelijkheden genoeg om het perfecte shirt te ontwerpen voor je club. Op dit shirt w..
€33,00
Excl. BTW:€27,27
Panzeri Finland (D)
Levertijd: 4 weken
Herenshort in een kleurencombinatie van 3 kleuren, ideaal te gebruiken als wedstrijdshort. Je hebt de keuze uit maar liefst 27 kleuren en dus zijn er wel 19683 kleurencombinaties mogelijk!Mogelijkheden genoeg om het perfecte short te ontwerpen voor alle heren van je club. Op dit short worden de num..
€31,00
Excl. BTW:€25,62
Panzeri Finland (K)
Levertijd: 4 weken
Herenshirt, getailleerd model met korte mouwen in een kleurencombinatie van 3 kleuren, ideaal te gebruiken als wedstrijdshirt. Je hebt de keuze uit maar liefst 27 kleuren en dus zijn er wel 19683 kleurencombinaties mogelijk!Mogelijkheden genoeg om het perfecte shirt te ontwerpen voor je club. Op di..
€37,00
Excl. BTW:€30,58
Panzeri Finland (M)
Levertijd: 4 weken
Shirt, recht model met korte mouwen in een kleurencombinatie van 3 kleuren, ideaal te gebruiken als wedstrijdshirt. Je hebt de keuze uit maar liefst 27 kleuren en dus zijn er wel 19683 kleurencombinaties mogelijk!Mogelijkheden genoeg om het perfecte shirt te ontwerpen voor je club. Op dit shirt wor..
€38,00
Excl. BTW:€31,41
1 - 12 van 20 (2 pagina's)
De website van Triple Volley maakt gebruik van cookies.