Menu
Winkelwagen

Algemene voorwaarden

1.) De bestellingen kunnen middels onze website of telefoon worden doorgegeven; bij een telefonische bestelling kunnen wij geen garantie geven op een juiste levering.

2.) De prijzen zijn volgens onze actuele prijslijst.

3.) Als bestelde artikelen niet meer of voorlopig niet meer leverbaar zijn, leveren we, na overleg, in prijs en kwaliteit vergelijkbare producten.

4.) We verzenden in principe op kosten en risico van de ontvanger. Portokosten zijn ten laste van de koper.

5.) Veranderingen, die het product ten goede komen, behouden wij ons voor.

6.) Aftrek van porto- en verzendkosten is niet toegestaan. Een kortingsaftrek moet vooraf door ons schriftelijk aangeboden zijn. Uitgesloten is de aftrek als gevolg van verkeerde leveringen welke schriftelijk zijn aangemerkt bij de aflevering.

7.) Retourzendingen zijn binnen 14 dagen na ontvangst mogelijk en worden volgens de wettelijke normen door ons verwerkt. Transportschade moet door de klant direct worden gemeld. Geen recht op retour hebben: bedrukte of gevlokte kleding, speciale aanmaak en shirts met door de klant opgegeven nummering. De producten moeten ongebruikt zijn, in de originele verpakking zitten en voldoende gefrankeerd retour gestuurd worden.

8.) Wij streven er naar de bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Ook deelleveringen zijn mogelijk. Levertijden en levermogelijkheden blijven onverbindelijk en vrij zonder naleverings- en schadevergoedingen wegens vertraagd of niet leveren.

9.) De betalingstermijn van goederen die door Triple Volley op rekening worden geleverd bedraagt 7 dagen; bij overschrijding van de betalingstermijn berekenen wij zowel rente- als eventuele incassokosten.

10.) De door ons geleverde waren blijven ons eigendom totdat de betaling op onze rekening is bijgeschreven.

11.) Het kopiëren en vermenigvuldigen van onze catalogus en/of onze internetpresentatie of delen daarvan kan alleen onder onze uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming.

12.) We slaan je persoonlijke gegevens op om te kunnen voldoen aan het verzenden van de gedane bestelling. Ook kunnen we contact met je opnemen via je e-mailadres en/of telefoonnummer bij vragen/opmerkingen of onduidelijkheid omtrent de bestelling/levering. Wanneer je hebt aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen, dan gebruiken we je e-mailadres om je op de hoogte te brengen van eventuele acties/aanbiedingen. De gegevens zullen worden bewaard zolang als nodig of tot je verzoek tot verwijdering.
Meer informatie over de opslag van je gegevens vind je in ons privacy beleid.

13.) Bij geschillen geldt het Nederlandse recht.

De website van Triple Volley maakt gebruik van cookies.